Teamfoto Oomen Totaalbouw
Werkzaam in Roosendaal, hoofdvestiging Steenbergen

Bad plaatsen Roosendaal

Een bad in uw badkamer is de ideale manier om even helemaal tot uzelf te komen. Wilt u uw badkamer verbeteren met een nieuwe badkuip en meerwaarde creëren voor uw woning? Bent u toe aan een nieuw ligbad of is uw badkamer klaar voor een eigentijds en modern ontwerp?

Onze specialisten volgen nauwlettend de laatste trends en ontwikkelingen in de badkamermarkt. Wij staan ​​klaar om u te assisteren bij het vinden van het perfecte bad voor uw badkamer en uw individuele wensen. Van een ontspannend bubbelbad of jacuzzi tot een knus groot ligbad zonder franjes.

Bad vervangen Roosendaal

Een bad vervangen kan een behoorlijk tijdrovende klus zijn. Zijn er baden die compatibel zijn met dezelfde positie? Moet er ook loodgieterswerk worden verricht? Wij sturen graag onze loodgieters naar Roosendaal om ter plaatse een situatieopname te doen en u te voorzien van deskundig advies.

Wij nemen graag al uw zorgen weg en zorgen voor professionele vervanging van uw bad. Voor meer informatie kunt u ons bereiken op 0167 729 400 of een bericht achterlaten met behulp van het contactformulier. Wij zullen zo spoedig als mogelijk bij u langskomen om alles in detail te bespreken.

Mogelijkheden bad plaatsen in Roosendaal

Baden zijn de laatste jaren in allerlei verschillende varianten verkrijgbaar geworden. Er zijn vele verschillende mogelijkheden op het gebied van vorm, omvang en functionaliteit. Vertrouw op de kennis en expertise van onze loodgieters bij Oomen Totaalbouw, die altijd op de hoogte zijn van de nieuwste ontwikkelingen en u graag begeleiden bij het maken van een weloverwogen beslissing.

Soorten baden

Het is van groot belang om te achterhalen welk soort bad en welke afmetingen het beste passen in uw badkamer. Heeft u interesse in een ronde badkuip of geeft u de voorkeur aan een langwerpige variant? En moet het bad vrijstaand zijn of wilt u toch een bad-douche combinatie?

Voor mensen met een beperkte badkamer kan een bad-douche combinatie een goede manier zijn om ruimte te besparen. Het comfort in de badkuip moet altijd voorop staan. Laat u daarom goed informeren over alle verschillende mogelijkheden.

Een hoekbad is een handige oplossing om ruimte te besparen in uw badkamer. Zelfs baden met moeilijke hoeken kunnen perfect worden aangepast aan de afmetingen van uw badkamer. Als u extra ruimte wilt creëren in uw badkamer, kunt u zowel ligbaden als hoekbaden en bad-douche combinaties inbouwen.

Als u houdt van een luxe en chique uitstraling, is een vrijstaand bad de ideale keuze. Baden zijn er in alle soorten en maten beschikbaar. Het is daarom erg belangrijk om een goed beeld te hebben van hoe u de badkamer wilt inrichten voordat u overweegt om een bad te laten plaatsen.

Functionaliteiten en extra's

Of u nu kiest voor een compact bad of een ruim bad, er zijn verschillende functies en extra's beschikbaar. Als u een fervent lezer in bad bent, dan is het hebben van een boekenplankje dat beschermd is tegen spetters van essentieel belang. Bij voldoende financiële middelen zijn er geen grenzen aan wat er mogelijk is.

Als u graag een bad wilt dat ook als bubbelbad of jacuzzi kan werken, dan kunnen wij dat zeker voor u voorzien! Wij hebben veel expertise in het werken met diverse baden in Roosendaal. Als u uw wensen kenbaar wilt maken, kunt u dat doen via het contactformulier of ons bellen op 0167 729 400 om de mogelijkheden te bespreken.


Oomen Totaalbouw staat voor u klaar in Roosendaal
Over ons

Oomen Totaalbouw is uw gespecialiseerde partner voor diverse loodgieterswerkzaamheden, waaronder lekkages, cv-ketel storingen en verstoppingen. Of het nu gaat om kleine of grote installatieklussen, geen opdracht is te uitdagend voor ons.Onze bekwame... Lees verder

Snel een medewerker spreken? Bel 0167 729 400

Wij helpen u graag verder!

Zoeken

Gratis offerte voor bad plaatsen?

Over Oomen Totaalbouw

Oomen Totaalbouw is uw gespecialiseerde partner voor diverse loodgieterswerkzaamheden, waaronder lekkages, cv-ketel storingen en verstoppingen. Of het nu gaat om kleine of grote installatieklussen, geen opdracht is te uitdagend voor ons.


Onze bekwame medewerkers hebben ruime ervaring in het loodgietersvak en streven naar een vlekkeloze uitvoering van elke installatie. Onze betrouwbare en persoonlijke aanpak, waarbij de klant centraal staat, zorgt voor tevredenheid. Door onze veelzijdigheid kunnen we een breed scala aan diensten aanbieden, waardoor we vrijwel altijd uw probleem kunnen oplossen.


Wij begrijpen dat een snelle oplossing van uw probleem essentieel is. Daarom streven wij ernaar om zo snel mogelijk een afspraak te maken, zodat u niet lang hoeft te wachten op een loodgieter. Indien u direct hulp nodig heeft en op zoek bent naar een snelle en betrouwbare loodgieter met kennis van zaken, aarzel dan niet en bel Oomen Totaalbouw direct – wij staan paraat!


Of het nu voor particulieren of zakelijke klanten is, bij een loodgietersprobleem kunt u gerust contact opnemen met Oomen Totaalbouw, uw installatie-expert. Wij staan klaar om u op deskundige wijze te helpen!


Bouwgarant,VCA,Keurmerk Kwaliteitsvakman,VGO-keur,KOMO,InstallQ,Erkend leerbedrijf,STEK-certificering,DUBO Keur,Kiwa,Keurmerk ConsuBeter