Teamfoto Oomen Totaalbouw
Lekkage meterkast Roosendaal Wij staan in Roosendaal voor u klaar!
Een Loodgieter
Werkzaam in Roosendaal, hoofdvestiging Steenbergen

Lekkage meterkast Roosendaal

In het geval van een lekkage in de meterkast kunnen er vervelende en gevaarlijke situaties ontstaan. Water in de meterkast kan ervoor zorgen dat er kortsluiting ontstaat, waardoor er stroomuitval kan optreden en er zelfs acuut brandgevaar kan zijn. Het is het beste om een meterkast-lekkage zo spoedig mogelijk te laten verhelpen door een vakman.

Aan de hand van verschillende symptomen kunt u een lek in de meterkast herkennen. Wanneer er water op de vloer, de muren of zelfs in de groepenkast resideert, is er mogelijk sprake van een lekkage in de meterkast. Daarnaast kan kortsluiting erop duiden dat er een lekkage in de meterkast is, maar dit hoeft niet altijd het geval te zijn.

Water in de meterkast – wat nu?

Allereerst is het van groot belang dat u niet zelf aan de slag gaat bij een lekkage in de meterkast. Er kan brand ontstaan in de meterkast door de combinatie van water en elektriciteit tijdens een lekkage. Bij een lekkage in de meterkast is het noodzakelijk om direct Oomen Totaalbouw te bellen, wij staan altijd voor u klaar.

Bij het verhelpen van de lekkage in de meterkast moet eerst de oorzaak ervan worden gezocht. Het is cruciaal om het probleem blijvend te verhelpen. Is er sprake van waterlekkage naar binnen of bevindt zich een lek bij de buren?

Zodra de oorzaak duidelijk is, kunnen de vakmannen van Oomen Totaalbouw meteen starten met het oplossen van het probleem. Het heeft immers geen zin om de schade te herstellen als het water nog steeds vrolijk door de kieren stroomt. Ten slotte dient u een bekwame elektricien in te schakelen om de stroom te laten herstellen.

Snel een lekkage specialist in Roosendaal

Kampt u met een meterkast lekkage in Roosendaal? Reken op de snelle hulp van Oomen Totaalbouw om het probleem te verhelpen. U kunt rekenen op een snelle respons van onze loodgieters om het probleem te verhelpen.

Neem gerust contact op met 0167 729 400 voor advies of om ons in te schakelen. Met onze jaren ervaring hebben wij ook goede contacten opgebouwd in de elektriciens en lekdetectie branche. U kunt ook telefonisch contact opnemen met 0800-5663443 voor een betrouwbare elektricien of lekdetectiespecialist.

Hevige lekkage in een woning
Bij lekkages in huis staan de loodgieters van Oomen Totaalbouw snel voor u klaar

Veel gestelde vragen over lekkage in meterkast in Roosendaal

Wat zijn de kosten voor het verhelpen van een lekkage?

De kosten voor het herstellen van een lekkage kunnen variëren afhankelijk van verschillende factoren, waaronder de locatie en grootte van de lekkage, het materiaal dat beschadigd is en het type reparatiewerkzaamheden dat nodig is. Om een nauwkeurige schatting te krijgen, is het belangrijk om een professionele loodgieter of aannemer in te schakelen die de lekkage kan inspecteren.

Wat te doen bij extreme lekkage?

In gevallen van een ernstige lekkage is het cruciaal om snel en doeltreffend te handelen om verdere schade te voorkomen, daarom dient de hoofdkraan van het gebouw als eerste handeling afgesloten te worden. Daarnaast moet in geval van een hevige lekkage de elektriciteit uitgeschakeld worden als er stroompunten in de buurt zijn, waardevolle spullen verplaatst worden en zo spoedig mogelijk een loodgieter ingeschakeld worden.

Is het de taak van een loodgieter om lekkages op te sporen?

Ja zeker, een loodgieter is goed in het opsporen en herstellen van lekkages. Wacht daarom niet te lang met het inschakelen van een loodgieter als u een lekkage heeft. Een loodgieter is goed uitgerust met de nodige kennis, ervaring en gereedschappen om de bron van een lek te identificeren en deze op doeltreffende wijze te verhelpen.

Oomen Totaalbouw staat voor u klaar in Roosendaal
Over ons

Oomen Totaalbouw is uw gespecialiseerde partner voor diverse loodgieterswerkzaamheden, waaronder lekkages, cv-ketel storingen en verstoppingen. Of het nu gaat om kleine of grote installatieklussen, geen opdracht is te uitdagend voor ons.Onze bekwame... Lees verder

Snel een medewerker spreken? Bel 0167 729 400

Wij helpen u graag verder!

Zoeken

Vraag vrijblijvend een offerte aan!

Over Oomen Totaalbouw

Oomen Totaalbouw is uw gespecialiseerde partner voor diverse loodgieterswerkzaamheden, waaronder lekkages, cv-ketel storingen en verstoppingen. Of het nu gaat om kleine of grote installatieklussen, geen opdracht is te uitdagend voor ons.


Onze bekwame medewerkers hebben ruime ervaring in het loodgietersvak en streven naar een vlekkeloze uitvoering van elke installatie. Onze betrouwbare en persoonlijke aanpak, waarbij de klant centraal staat, zorgt voor tevredenheid. Door onze veelzijdigheid kunnen we een breed scala aan diensten aanbieden, waardoor we vrijwel altijd uw probleem kunnen oplossen.


Wij begrijpen dat een snelle oplossing van uw probleem essentieel is. Daarom streven wij ernaar om zo snel mogelijk een afspraak te maken, zodat u niet lang hoeft te wachten op een loodgieter. Indien u direct hulp nodig heeft en op zoek bent naar een snelle en betrouwbare loodgieter met kennis van zaken, aarzel dan niet en bel Oomen Totaalbouw direct – wij staan paraat!


Of het nu voor particulieren of zakelijke klanten is, bij een loodgietersprobleem kunt u gerust contact opnemen met Oomen Totaalbouw, uw installatie-expert. Wij staan klaar om u op deskundige wijze te helpen!