Badkamer installeren in Roosendaal

Heeft u een nieuwe woning gekocht waarin een nieuwe badkamer moet worden geplaatst? Of is uw huidige wasvertrek aan een opknapbeurt toe? In de regio Roosendaal is Garant Warmteservice hiervoor uw betrouwbare partner. We hebben jarenlange ervaring in het vak. Onze kennis en kunde zetten we graag in om u als badkamer installateur optimaal van dienst te kunnen zijn!

Persoonlijk advies

Twijfelt u over schrootjes of tegels? Over bruine of blauwe kleureffecten? Over een douchebak plaatsen of inloopdouche maken? Over de locatie van de wasmachine? Bij het samenstellen van een badkamer zijn er veel factoren waar rekening mee gehouden moet worden. Kunt u hierbij wel wat persoonlijk advies gebruiken? Dan denken we met plezier met u mee. Of u nu een bad plaatsen wilt, een kraan wenst te vervangen of een gehele badkamer installeren wilt: op ons kunt u rekenen. Als u tevreden bent met het opgestelde plan, gaan we het vervolgens voor u aanleggen.

Repareren en renoveren

Wordt het water in de douche maar niet warm? Of wilt u uw douche voor een bad vervangen? Voor reparatie en renovatie bent u bij onze vakmannen tevens aan het juiste adres. Wilt u meer informatie over onze werkwijze, of wilt u ons meteen inschakelen? Neem dan gerust contact op. We staan in Roosendaal en omstreken voor u klaar!