Toilet plaatsen in Roosendaal

Wilt u een nieuw toilet plaatsen, of vertoont uw wc mankementen? Voor montage, reparatie en toilet renovatie kunt u in de regio Roosendaal terecht bij Garant Warmteservice. Onze vakmannen zijn u met plezier van dienst.

Urinoir of hangend toilet plaatsen?

Bij een nieuwe wc zullen de meeste mensen denken aan een staand of hangend toilet. Er is echter nog een extra mogelijkheid, namelijk een urinoir. Dit kan een nuttige toevoeging zijn op uw ‘normale’ wc, omdat een urinoir erg hygiënisch is en weinig water verbruikt. Welke keuze u ook maakt, wij kunnen het toilet plaatsen. Weet u niet welke wc u wilt laten monteren? Neem dan eens contact met ons op. Wellicht kunnen onze ervaren medewerkers u nuttige tips geven, dat doen we graag!

Wc pot vervangen

Niet alleen voor de montage van toiletten zit u bij ons goed. Uw wc loopt door, of de wc pot moet vervangen worden? Voor reparatie en toilet renovatie kunt u tevens op ons rekenen. We komen dan bij u langs om de situatie te inspecteren, en kunnen in veel gevallen meteen aan de slag. En wist u dat wij een spoedservice bieden? In dringende gevallen zijn wij 24 uur per dag en 7 dagen per week bereikbaar! Zo bent u verzekerd van een snelle oplossing. In Roosendaal en omstreken staan wij voor u paraat voor alle werkzaamheden aan uw toilet!